Inbound-dagen 2018

The Age of the Buyer: How Marketing and Sales Must Change

113 views 03.04.2018.

I løpet av de siste 10 årene har kundens kjøpsreise endret seg dramatisk, dette betyr også store konsekvenser for måten vi tenker salg og markedsføring på. I Christian Kinnear sitt foredrag får du en bedre forståelse av hvordan salg og marked best bør organiseres for å skape vekst og gode resultater i 2018.

Putting the Q into MQL: Generating Quality Leads that Close

146 views 04.04.2018.

Måler du markedsføringssuksess i form av trafikk, leads eller nye kunder? I Éadaoin Murphy sitt foredrag vil du få et innblikk i hvordan HubSpot sin markedsavdeling tok et kvantesprang i retning større salgsomsetning ved å hoppe over skjemaer.

GDPR trer i kraft i mai 2018 – Fem ting du må ha ferdig til da

360 views 03.04.2018.

GDPR står høyt på agendaen i norsk næringsliv om dagen. I foredraget til Catharina vil du få helt fersk informasjon fra Datatilsynet om hva som kreves av din virksomhet for å komme i samsvar med personvernlovgivningen, som trer i kraft i mai 2018.

Erfaringer fra organisasjoner som har lykkes med innholdsproduksjon i en hektisk hverdag

99 views 04.04.2018.

I foredraget sitt deler Espen og Magne verdifulle erfaringer fra innholdsproduksjon i store organisasjoner. Hvordan kan du som markedssjef organisere innholdsarbeidet på best mulig måte, få med deg ekspertene på laget og skape godt innhold på regelmessig basis i en ellers hektisk hverdag? Her får du konkrete tips.

Tankelederskap: Hvordan bli en anerkjent autoritet i din bransje

98 views 21.03.2018.

Tankelederskap er en globalt anerkjent og anvendt vekststrategi som støtter forretningsmål knyttet til rekruttering, merkevarebygging og salg. På personnivå er det en karrierestrategi som gir deg økt innflytelse og påvirkningskraft. I dette foredraget får du vite mer om fordelene ved å bygge en posisjon som synlig autoritet i din bransje og...

Casestudie: Hvordan vi doblet omsetningen med inbound og relevant innhold

212 views 20.06.2018.

Interimleder har praktisert inbound marketing i over tre år med svært gode resultater. Selskapet doblet blant annet sin omsetning i 2017. Få et innblikk i hvor viktig det er med kvalitetsinnhold til riktig målgruppe for å oppnå suksess med inbound, samt hvilke forretningsmuligheter det skaper.

Oppsummering av årets konferanse

3 views 28.03.2018.

Magne Henriksen og Espen Nordal gir deg en kort oppsummering av Inbound-dagen 2018.

B2B salg: Slik omsatte jeg for 3 millioner KUN ved bruk av LinkedIn mitt første år i Animer

382 views 20.06.2018.

Claes har jobbet med salg både på telefon og ute i felt, men han har aldri opplevd lignende resultater som etter han utnyttet potensialet som ligger i LinkedIn. I dette foredraget får du høre hvordan Claes omsatte for hele 3 millioner kroner ved å ta i bruk kanalen – på sitt første år i Animer!