Inbound-dagen 2018

Markedsføring og salg i dramatisk endring

527 views 19.03.2018.

Toget til fremtiden går fort og landskapet forandrer seg hele tiden. Stig Hammer presenterer de viktigste tingene du må vite om markedsføring og salg i 2018. Dette er ikke visjonære fremtidsscenarier, men håndfaste teknologier og metoder som har oppstått eller blitt aktuelle de siste få månedene.

Hvordan salgsdirektøren kan få mer ut av selgerne sine

290 views 19.03.2018.

Hvordan kan du som salgsdirektør eller toppleder få mer ut av selgerne dine? Inbound sales, social selling, og sales and marketing alignment er stikkord i foredraget til Lars.

Account-Based Marketing and Sales i en B2B inbound-strategi

244 views 19.03.2018.

Få et innblikk i hva Account-Based Marketing (ABM) er, samt hvordan det henger sammen med og kan forsterke en inbound-strategi.

The Age of the Buyer: How Marketing and Sales Must Change

74 views 03.04.2018.

I løpet av de siste 10 årene har kundens kjøpsreise endret seg dramatisk, dette betyr også store konsekvenser for måten vi tenker salg og markedsføring på. I Christian Kinnear sitt foredrag får du en bedre forståelse av hvordan salg og marked best bør organiseres for å skape vekst og gode resultater i 2018.

Utnytt kraften i sosiale medier i din inbound-satsning

98 views 19.03.2018.

Google og Facebook sto samlet sett for 84 prosent av investeringene på digitale annonser i 2017. Disse markedsføringsmonstrene har muligheter man for kort tid siden bare kunne drømme om. I dette foredraget får du et innblikk i hvordan du kan utnytte kraften i sosiale medier til å få maksimal uttelling i inbound-satsningen din.

Putting the Q into MQL: Generating Quality Leads that Close

82 views 04.04.2018.

Måler du markedsføringssuksess i form av trafikk, leads eller nye kunder? I Éadaoin Murphy sitt foredrag vil du få et innblikk i hvordan HubSpot sin markedsavdeling tok et kvantesprang i retning større salgsomsetning ved å hoppe over skjemaer.

GDPR trer i kraft i mai 2018 – Fem ting du må ha ferdig til da

299 views 03.04.2018.

GDPR står høyt på agendaen i norsk næringsliv om dagen. I foredraget til Catharina vil du få helt fersk informasjon fra Datatilsynet om hva som kreves av din virksomhet for å komme i samsvar med personvernlovgivningen, som trer i kraft i mai 2018.

Erfaringer fra organisasjoner som har lykkes med innholdsproduksjon i en hektisk hverdag

57 views 04.04.2018.

I foredraget sitt deler Espen og Magne verdifulle erfaringer fra innholdsproduksjon i store organisasjoner. Hvordan kan du som markedssjef organisere innholdsarbeidet på best mulig måte, få med deg ekspertene på laget og skape godt innhold på regelmessig basis i en ellers hektisk hverdag? Her får du konkrete tips.

Tankelederskap: Hvordan bli en anerkjent autoritet i din bransje

68 views 21.03.2018.

Tankelederskap er en globalt anerkjent og anvendt vekststrategi som støtter forretningsmål knyttet til rekruttering, merkevarebygging og salg. På personnivå er det en karrierestrategi som gir deg økt innflytelse og påvirkningskraft. I dette foredraget får du vite mer om fordelene ved å bygge en posisjon som synlig autoritet i din bransje og...

Hvordan bruke video i leadsgenerering, scoring & nurturing

146 views 19.03.2018.

Video gir deg muligheten til å formidle et budskap på en måte helt ulikt noe annet kommunikasjonsverktøy. Det blir også et stadig viktigere verktøy for å nå målgruppen din. I Todd Patton sitt foredrag vil du få konkrete tips til hvordan markedsavdelingen kan utnytte video.

Casestudie: Hvordan vi doblet omsetningen med inbound og relevant innhold

154 views 20.06.2018.

Interimleder har praktisert inbound marketing i over tre år med svært gode resultater. Selskapet doblet blant annet sin omsetning i 2017. Få et innblikk i hvor viktig det er med kvalitetsinnhold til riktig målgruppe for å oppnå suksess med inbound, samt hvilke forretningsmuligheter det skaper.

Oppsummering av årets konferanse

3 views 28.03.2018.

Magne Henriksen og Espen Nordal gir deg en kort oppsummering av Inbound-dagen 2018.