Inbound-dagen 2023

Si mer med mindre

27 views 15.11.2023.

Mange bruker unødvendig mange og vanskelige ord når de skriver. Det gjør at leserne faller av, og i verste fall ikke får med seg viktig informasjon. I dette foredraget gir innholdsrådigver Siri Hofstad Ruud fra Markedspartner råd til hvordan du kan bruke prinsipper fra klarspråk til å skrive bedre innhold.

Slik jobber du smartere med salg i 2024

34 views 14.11.2023.

Jobber selgerne dine fortsatt etter egenutviklede metoder bare de selv kjenner til? Markedspartners salgssjef Lars Hansen snakker om hva som kjennetegner moderne selskapsstyrte salgsprosesser, som hjelper selgerne til å lykkes og selskapet til å oppnå resultater.

Engasjement i sosiale medier

55 views 14.11.2023.

Hvordan vet du om din bedrift gjør det godt i sosiale medier? Bella Engh jobber med sosiale medier i Posten Bring AS, og snakker i denne videoen om hva som bør være på plass i enhver sosiale medier-strategi, samt hvordan hun jobber med sosiale medier i Norges lengstlevende bedrift.

Fra 0 til 5000 solgte biler med HubSpot

17 views 07.11.2023.

Gjennom en kombinasjon av langsiktig markedsføringsarbeid og raske salgsprosesser har bruktbilselskapet MyCar gått fra 0 til 5000 solgte biler. I dette foredraget forteller Glenn Wange fra MyCar hvordan de jobber, hvilke systemer de støtter seg på, og deler noen tips og triks om hva som har fungert godt, og hva som ikke har fungert like godt i...

Slik ser Google på fremtiden for inbound marketing

29 views 06.11.2023.

På kort tid har kunstig intelligens endret måten vi leter etter informasjon på. Hva skjer med det tradisjonelle Google-søket mange inbound-strategier hviler på? Martin fra Google tar dere gjennom hvordan ny teknologi og endringer i forbrukeratferd påvirker alle selskaper der Internett er en del av kundereisen.

Praktisk bruk av AI i markedsføringen

94 views 01.11.2023.

Det finnes et hav av ulike AI-verktøy som kan hjelpe deg som markedsfører med å gjøre jobben din smartere og bedre. I dette foredraget viser Markedspartners markedssjef Knut Arild Vold frem noen av verktøyene han bruker i jobben, for å jobbe smartere og mer effektivt med AI. Sendt direkte på Inbound-dagen 2023.

Ta inbound marketing til neste nivå med data og CRM

32 views 31.10.2023.

Inbound marketing handler ikke bare om å lage godt og relevant innhold, det handler også om å se markedsføringsarbeidet sammen med resten av aktivitetene mot kunder og leads. I denne sesjonen viser Tom Kristian Blix-Nilsen Hansen og Jeanette Stenseng fra Markedspartner hvordan et godt CRM og god datakvalitet er avgjørende for å lykkes med...

Inbound-dagen 2023

544 views 27.10.2023.

Et webinar for markedsførere, selgere og ledere som ønsker å ligge et skritt foran. I webinaret er det blant annet foredrag om AI, CRM, inbound og sosiale medier. Det blir delt innsikt og råd fra noen av Norges beste på ledelse, digitalisering, kommunikasjon, markedsføring og salg.