Webinar: Inbound marketing: Hva er det, og hvordan kommer du i gang?

Dette webinaret er for deg som ønsker en grunnleggende innføring i inbound marketing, hvordan du lager en inbound-strategi og hvordan du enkelt kommer i gang.

Inbound er en digital markedsføringsstrategi som flere og flere norske bedrifter har fått øynene opp for, fordi den er hundre prosent målbar, svært kostnadseffektiv og, ikke minst, svært kundeorientert.

9 av 10 begynner sin kjøpsreise på internett ved å gjøre et søk i Google, og 67 prosent av kjøpsprosessen er over før kjøperen har tatt kontakt med en av selgerne dine. Det er her inbound-marketing kommer inn, og sørger for at du blir funnet tidligere i kundens kjøpsprosess og kan være med å påvirke kjøperen gjennom markedsføring som er hjelpsom, i stedet for plagsom, slik mye av den tradisjonelle markedsføringen er.

I dette webinaret vil Anneli vil ta for seg:

  • Grunnprinsippene i inbound marketing
  • Slik lager du en inbound-strategi
  • Hvordan bli synlig i digitale kanaler
  • Hvordan bruke digitalt innhold til å få en database av leads
  • Hvordan påvirke kundenes kjøpsreise i dagens digitale marked
  • Hvordan analysere effekten av metodikken
Presentasjonen finner du her (PDF).

Om foredragsholderen
Anneli Setalo jobbet tidligere som digitalmarkedsfører og redaktør i MarkedsPartner. Hun har over to års erfaring som innholdskonsulent i markedsføringsbransjen. Hun er utdannet innen journalistikk og kreativ skriving fra University of Roehampton og har tidligere jobbet med salg og markedsføring, samt som skribent. Hun driver også sin egen blogg, som heter Queen of Content.

Legg til en kommentar
Post som (Logg ut)