8 strategier for salgssuksess i 2019

For 4 år siden gjennomførte MarkedsPartner en massiv strategiendring, som resulterte i at salgs- og markedsavdelingen i dag jobber etter en helt annen tilnærming. Selskapet omsetter nå for 50 millioner kroner og har blitt Norges største konsulentbyrå i sin kategori. Antall årsverk har økt fra 15 til 45, men kun 1,5 stillinger er besatt av selgere. 

En av nøkkelpersonene bak denne utviklingen er salgs- og markedssjef, Lars Hansen. I denne videoen lærer du hvordan du kan skape en mer effektiv salgsorganisasjon, og du får 8 konkrete strategier du kan implementere i din virksomhet – basert på hva som fungerer akkurat nå.

Presentasjonen finner du her (PDF).

Om foredragsholderen
Lars Hansen er salgs- og markedssjef i MarkedsPartner. Han har bidratt til økt omsetning hos en rekke virksomheter ved å hjelpe dem med å skape bedre salgsmuligheter og flere kunder. Lars er forfatter av e-bøkene «Inbound sales: Slik tilpasser du deg kundenes digitale kjøpsprosess» og «Hvordan ende den evige konflikten mellom salg og marked innen B2B», som kan lastes ned på markedspartner.no/ressurser.

Legg til en kommentar
Post som (Logg ut)